Du er her

Cultivator Digitalisering og Adfærdsdesign

Fremtidens organisation og medarbejdere

Digitalisering af værktøjer til ledelse og HR er eksploderet de seneste år og med god grund. Forskning af arbejdsmarkedet viser, at virksomheder med organisationer, der er modne til at bruge disse værktøjer, er mere effektive, har højere produktivitet og er bedre til at fastholde deres medarbejdere.

Rapporter fra Deloitte, MIT og Gallup viser, at 90 % af virksomheder mener, at de vil blive udfordret af teknologiudviklingen, men kun 8 % oplever, at de er rustet digitalt til det. Samtidigt er der indenfor People Analytics de seneste to år blevet indsamlet 9 gange så meget data om medarbejderes adfærd, end der er samlet nogensinde tidligere.

Udviklingen har aldrig gået så hurtigt og kommer ikke til at gå så langsomt som lige nu. Ledelsen skal derfor have en strategi for kontinuerligt at bruge digitalisering til positiv påvirkning og dygtiggørelse af deres medarbejdere. Der konstant skal lære nye kompetencer for at kunne leve op til tidens krav.

Ledelse & Adfærdsdesign

Cultivator har i mere end tre årtier samarbejdet med et utal af kunder og hjulpet flere tusinde ledere og medarbejdere gennem den udvikling. Når vi hjælper vores kunder, er det ofte ud fra et grundlæggende ønske om at ændre adfærd eller optage ny viden. Her er det bevist, at mennesker har behov for løbende påvirkning over en given periode. Det er også kaldet Micro-learning, nudging eller på populært dansk Adfærdsdesign.

Adfærdsdesign bliver som begreb brugt mange steder og dækker over evidensbaseret forskning fra fx psykologi, sociologi og antropologi til at forstå og påvirke menneskers handlinger.

Hos Cultivator fokuserer vi på at påvirke og levere værdi løbende, når vi gennemfører seminarer, coaching, workshop eller rådgivning. Ved at understøtte processen digitalt gør vi det muligt at få tidlig og kontinuerlig feedback fra vores deltagere, som vi skal flytte menneskeligt og mentalt. Informationen giver os, og vores kunder, mulighed for at tilpasse niveau på personligt plan og påvirke mentalt før, under og efter personlig påvirkning.

Digitale værktøjer og løsninger

Cultivator har et bredt udbud af digitale løsninger, der kan understøtte forløb med fokus på virksomhedskultur, salgsoptimering, sundhed, talentudvikling, medarbejderkommunikation, onboarding og engagement samt mange andre funktioner.

Vi rådgiver vores kunder i valg af rette digitale platform, sikre succesfuld implementering til brug i organisationen samt faciliterer træning og skaber indhold i disse løsninger.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil inspireres mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Associeret Partner Rasmus Steengaard
Mobil: +45 28 68 77 55
rs@cultivator.com