Du er her

Cultivator Digitalisering og Kulturtransformation

Fremtidens organisation og medarbejdere

Digitalisering, robotter og kunstig intelligens er en realitet. Vi står midt i ”Den 4. Industrielle Revolution” også kaldet Industri 4.0. For de fleste virksomheder betyder denne udvikling nye og store strategiske udfordringer i forretningsmodellen. Tidligere CEO og Bestyrelsesformand for Cisco Systems, John Chambers har spået, at inden for de næste 10 år vil op til 40 % af alle virksomheder helt konkret være truet på deres eksistens.

Industri 4.0 medfører derfor nye og ændrede krav til adfærden i virksomhedernes Salgs- og Serviceorganisationer. Det er et faktum, at kunden bruger mindre tid med sin fremtidige leverandør i selve købsprocessen. Denne ændring nødvendiggør en helt ny adfærd.

Salg og Service i Industri 4.0

Ledelsen skal derfor have en strategi for kontinuerligt at påvirke, udvikle og dygtiggøre deres medarbejdere.

Medarbejdere skal forholde sig til forandringer i deres arbejdsliv i et tempo, som aldrig set før. De skal konstant lære nye kompetencer for at kunne leve op til tidens nye krav.

Den moderne leder skal tilføres nye kompetencer og gennem indflydelse og personligt engagement sikre større meningsfuldhed hos medarbejderne. Mindre stress – øget tilfredshed, større trivsel og bedre kompetencer - med bedre resultater til følge.

Cultivator har i mere end tre årtier samarbejdet med et utal af kunder og hjulpet flere tusinde ledere og medarbejdere gennem den udvikling. Nu har vi udviklet et nyt koncept, som baserer sig på forskning inden for indlæring, sportstræning og personlig udvikling. I samarbejde med eksperter på områderne: Organisering, adfærd og personlig udvikling er konceptet målrettet den arbejdsstyrke, der skal manøvrere i Industri 4.0: Generation X, Generation Y (Millenials) og Generation Z.

Digital ledelse, kommunikation og mobil app

Konceptet sikrer, at der bliver kommunikeret digitalt og on-demand, som det kendes fra sociale medier.

Selve forløbet understøttes digitalt af en mobil app, som udvikles og tilpasses specifikt til både organisationens målsætninger og den enkelte medarbejder.

Vi inspirerer til strategier for salg via sociale medier som fx LinkedIn og Facebook. Og vi udvikler trænings- og forankringsmetoder, som sikrer ROI på virksomhedens leder- og medarbejderudvikling. Vi hjælper med produktion af indhold til den digitale kommunikation, korte videoer, interviews og interne podcasts, der publiceres på virksomhedens egen digitale platform.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil inspireres mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Associeret Partner Rasmus Steengaard
Mobil: +45 28 68 77 55
rs@cultivator.com