Du er her

Cultivator og YoungConsult i strategisk samarbejde

YoungConsult

YoungConsult - en super spændende ung konsulentvirksomhed, som beskriver sig selv således: "Vi er dem, der er dygtigst til at rådgive om unge medarbejdere - hvordan du tiltrækker dem, hvordan du fastholder dem og hvordan du skaber en attraktiv arbejdsplads for dem."

Cultivator – et stærkt brand med over 30 års erfaring på den danske og internationale konsulentscene inden for forretningsorienteret udvikling af salg-og serviceorganisationer. Vi kunne med rette tilføje: ”… og vi ved en del om, hvordan dine ledere og medarbejdere udvikler bedre kompetencer"

Cultivator og YoungConsult komplimenterer hinanden ret godt, da vi hver især repræsenterer den erfarne og den unge del af arbejdsmarkedet. Sammen har vi en platform, der kan hjælpe vores kunder med at udvikle en attraktiv arbejdsplads for alle, hvor forretningsmæssige resultater og motivation går hånd i hånd. Cultivator og YoungConsult er i den grad et "perfect match", så det er helt naturligt, at vi indgår et strategisk samarbejde.

Fremover vil vi kunne tilbyde nuværende og fremtidige kunder de helt unikke muligheder, der ligger i at forene Cultivators produktpalette og mangeårige erfaring med forretningsorienteret udvikling af ledere og medarbejdere med YoungConsults unikke viden og indsigt i hvad der motiverer og fastholder Millennials.

Samarbejdet er nu realitet.

Vi glæder os til at komme i gang med de mange fælles aktiviteter, der venter forude – og det kan vores kunder også.

Læs mere på YoungConsults hjemmeside