Du er her

Cultivator Outplacement

Kan opsigelser også være Employer Branding?

Ja med det rette outplacement-forløb. Nogle gange er en opsigelse og et jobskifte, hvad der skal til for at få ledere og medarbejdere til at blomstre og udvikle sig endnu mere.

Viser virksomheden, at:”vi tager hånd om vores medarbejdere også i en opsigelsesproces”, så bliver det den historie, som bliver fortalt videre og sikrer loyalitet og trivsel i en verden med stigende krav, forandringer, outsourcing og opsigelser.

Vi hjælper jer i hele processen, hvis I skal opsige ledere og medarbejdere, således at lederne føler sig trygge ved situationen, og organisationen bliver mindst muligt mærket af processen. 

Onboarding

Når du bliver ansat i drømmejobbet, har du typisk 100 dage til vise, hvad du kan. Vi ser mange – især ledere blive ansat - hvor onboarding af den nye leder er begrænset til det praktiske og en kort introduktion til organisation, strategi og værdier. Som nyansat er det svært at give udtryk for manglende kompetencer og bede om hjælp. Vi står klar for den nyansatte, som kan bruge os til at coache/sparre med, så de hurtigere får sat rammen for succes.

En meget stor andel af nyansatte stopper inden for kort tid og er så tilbage i samme situation. Effektiv onboarding er en måde at øge levetiden i det nye job. Herudover sender det et klart signal – også i den nye virksomhed, at her er en virksomhed, som i den grad tager sig af sine medarbejdere.

Skræddersyede forløb

Vi er alle forskellige, og en opsigelse kan ramme forskelligt. Nogle er helt klar over, hvad de vil og klar til at handle, og dem skal vi ikke holde tilbage i et fasttømret koncept. Andre er mere tøvende og har måske ikke prøvet at søge job i mange år og er i tvivl om, hvilket job er det rigtige, og hvordan ”sælger” man sig selv. De skal måske have hjælp til at genopfinde sig selv og finde drømmejobbet.

Outplacement kan ikke være ”one size fits all”, men skal skræddersyes til den enkelte i forhold til kompetencer, motivation og proces.

Opsagt - hvad nu

I Cultivator Outplacement vil vi gerne hjælpe dig med at navigere sikkert i havn i et nyt spændende job. Måske ved du allerede, hvad du vil, måske er det tid til at skifte retning eller genopfinde dig selv.

Vi hjælper dig igennem jobsøgningens mange facetter - afklaring, ansøgning og cv, netværk, forberedelse til jobsamtaler og test. Selv når du er landet i dit nye job, så følger vi dig de første 100 dage, så du har din jobcoach til at støtte dig, så du kan skabe de bedste rammer for succes. 

Som jobsøgende skal du være god til at sælge dig selv, du skal turde udfordre - på en god måde, stille spørgsmål og være autentisk. Det hjælper vi dig med.

Karriererådgivning

Føles jobbet som et hamsterhjul? Mangler du gnisten? Måske skal du have hjælp til at finde gnisten igen, eller du skal videre i din karriere. Inden du træffer livsændrende beslutninger, så kan coaching eller sparring med din jobkonsulent være værdifuldt.

Måske står du over for store forandringer, og du skal forandre dig med jobbet. Her kan coaching i jobbet være forløsende i forhold til at nå nye succeskriterier. 

Kontakt os

Vi har et indgående kendskab til jobmarkedet og mange års erfaring med at coache/sparre med ledere og medarbejdere.

Du er velkommen til at kontakt os – vi står altid klar til en uddybende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Associeret partner Charlotte Roskjær
Mobil +45 24 88 86 00
cro@cultivator.com