Du er her

Cultivator Råd til vækst

Vi tror på, at vækst er slutproduktet af stærk ledelse og strukturerede beslutninger!

At arbejde med ledelse og vækst i SMV’er kan nogle gange kræve nærmest kirurgisk præcision. Konsekvensen af en eller flere fejlbeslutninger kan gøre enden på en lovende virksomhed eller et lovende projekt, måske inden den eller det rigtigt har vist sit værd.

Vi ved, at dagligdagen hos ledere af teams og SMV’er er fyldt med beslutninger fra tidlig morgen til sen aften. Og variationen af områder og emner, man som leder skal træffe beslutninger om, har en enorm variation. Det i sig selv kan være stressende, men det behøver det ikke at være!

Hos Cultivator tror vi på, at al fremdrift og fremskridt kommer af ledelse – helt præcist af selvledelse og evnen til at indgå i et team. Vi tror på, at det er evnen hos den enkelte til at være ressourcefuld, når der skal skabes udvikling, for sig selv og det team man et en del af, som gør hele forskellen. Vi tror på, at evnen og modet til at kigge efter og finde de blinde vinkler i sin ledelse og ikke mindst evnen til at tage 100 % ansvar for egen involvering, har en enorm effekt. Vi ved, det kan være svært - men det behøver det ikke at være!

Vi tror på, at hver lille beslutning har effekt. Man kan ikke skrue på en knap (træffe en beslutning) et sted og forvente, at det ikke berører resten af virksomheden, medarbejderne eller sig selv. Og vi tror på, at vækst starter og slutter hos den enkelte leder og medarbejder, som aktivt beslutter, at ville mere og andet end status quo, og som er klar til at tage sig selv og sit team med på rejsen.

Modig eller magelig?

Vi ved, at det kræver mod at træffe beslutninger, og det kræver mod at erkende, at der er ting man ikke ved - eller endnu bedre - at erkende, at der ting man ikke ved, at man ikke ved - den ultimative blinde vinkel. Men vi ved også, hvordan man belyser den blinde vinkel!

Vi tror på, at alle møder på job for at gøre deres bedste. Men vi ved også, at der kan indfinde sig magelighed i selv de mest eksplosive organisationer. Og at dette ultimativt kan blive en del af en kultur. Men det behøver ikke at være sådan!

Kraftværk og feedback

Hos Cultivator har vi samlet årevis af erfaringer fra henholdsvis arbejdet med og udvikling af store internationale virksomheder. Kombineret med hands-on viden og mange års erfaring fra opstart, ledelse og drift af SMV’er samt coaching af ejerledere og teams - har vi skabt produktet, som vi kalder KRAFTVÆRK.

Vi tror på, at konstruktiv feedback er en af de vigtige nøgler til konstant fremdrift. Og vi tror også på, at feedback er noget, man kan lære at give sig selv, så det bliver konstruktivt og giver læring og overblik til nye beslutninger.

Med KRAFTVÆRK arbejder vi sammen med jer på at skabe positivt momentum. Vi arbejder på de psykologiske forhold, såsom egen-ledelse, teamdynamik, struktur og disciplin - og evnen til at få gjort det der skal til – Samtidig arbejder vi på de mere ”tekniske” områder, såsom, kundesegmentering, distribution af produkter, markedsføring, anvendelse af KPI’er, eksterne og interne krav mm. Alt dette binder vi sammen via prioriteringer, ansvar og feedback, så det giver klarhed over strategi, og ikke mindst giver overblik og mod til at træffe de rigtige beslutninger, så alle holder samme kurs.

Kommende seminarer

2. oktober 2018 kl. 16.00 - 20.00
13. november 2018 kl. 16.00 – 20.00
12. december 2018 kl. 14.00 – 18.00
8. januar  2019 kl. 16.00 - 20.00
5. februar 2019 kl. 16.00 – 20.00
5. marts 2019 kl. 16.00 – 20.00
23. april 2019 kl. 16.00 – 20.00

Seminarerne afholdes i Cultivators lokaler i Kokkedal:

Vintappergården
Avderødvej 27B
DK-2980 Kokkedal

Prisen for deltagelse er 1.500 kr. eksklusive moms.

Prisen inkluderer kaffe, the, vand og frugt samt materialer.

Tilmeld dig HER

Læs mere om seminaret:

Kontakt os

Vil du vide mere om Cultivator Råd til vækst, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Associeret partner Allan Ravn
Mobil +45 20 67 29 29
all@cultivator.com