Du er her

Cultivator Retail - Engagement og ekspertise i butikkerne

Salgs- medarbejderne er nøglemedarbejdere i detailbranchen

Med den øgede digitalisering af detailbranchen og forbrugernes voksende krav til serviceniveauet i butikkerne, bliver det personlige møde med kunden af stadigt større betydning for butikkernes konkurrencedygtighed. Salgsmedarbejdernes indsats er afgørende for både omsætning og kundeloyalitet og har stor betydning for virksomhedens konkurrenceevne.

Der ligger et enormt potentiale i at gøre salgsmedarbejderne til stolte og engagerede serviceeksperter, der aktivt møder kunden i butikkerne på en naturlig og behagelig facon.

Omsætningen og indtjening hæves betydeligt

Fokus på serviceniveauet og medarbejdernes udvikling kan medføre betydelige stigninger i både omsætning og indtjening. Kombinationen af et solidt produktkundskab, gode rådgivningsevner og personligt engagement smitter direkte af på kundernes købelyst og loyalitetsfølelse.

For at realisere butikkernes fulde potentiale er det afgørende, at alle har et fælles mål og præcis forstår, hvad deres bidrag skal være. Det kræver åben kommunikation og en struktur, der ansvarliggør og anerkender alle for deres bidrag og indsats – og masser af træning.

Hvordan gør vi?

Vi kigger på jeres kultur, medarbejdere, produkter og kunder og skræddersyer et udviklingsprogram til netop jeres virksomhed. Derefter står vi i spidsen for implementeringen i butikkerne og træner de regionale managere og butiksbestyrerne til at pleje og videreføre den nye servicekultur.

At ændre menneskers adfærd tager tid og kræver, at de bevæger sig ud af komfortzonen længe nok til at den nye adfærd bliver hverdag. Derfor går vi til opgaven med forståelse, tålmodighed og vedholdenhed, indtil den nye servicekultur er solidt forankret. 

Hvornår?

Kontakt Claes Hestehave og få en snak eller et uddybende møde om Cultivator Retail konceptet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Seniorpartner Claes Hestehave
Mobil +45 24 88 86 15
ch@cultivator.com