Du er her

Cultivator Search & Selection

Hvis konkurrence-mæssige fordele er vigtige

Den vigtigste faktor, der er med til at gøre en forskel og sikre succes, er virksomhedens medarbejdere. Uanset hvilken virksomhed du driver, er denne ene ting, det der virkelig adskiller dig fra dine konkurrenter. Det handler om at have rette medarbejdere på rette tid og sted.

En rekrutterings-proces skal bære frugt

Hos Cultivator Search & Selection arbejder vi tæt sammen med vores kunder for netop at sikre en omfattende viden om din virksomhed, kultur, mennesker og udfordringer. Vi udfører rekrutteringsopgaver på leder, mellemleder, specialist og generalist niveau. Vi tilpasser vores ydelser specifikt til den enkelte opgave og virksomhed, så vi altid sikrer et godt resultat.

Udgangspunkt i kundens ønsker og behov

Vores mål er at hjælpe organisationer og virksomheder til at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere for derigennem bedre at kunne udnytte deres forretningsmæssige potentialer. Vi tager udgangspunkt i kundens specifikke ønsker og behov. Det er med til at sikre, at du som kunde får valget blandt de bedste kandidater.

Veldokumenteret koncept krydret med den nyeste teknologi

Vores koncept er veldokumenteret og kvalitetssikret og understøttes af Cultivators omfattende erfaring, seriøsitet og grundighed. Med HRiet - en elektronisk rekrutteringsassistent - tilbydes vores kunder en lettere rekrutteringsproces og flere kvalificerede kandidater. Vi bringer rekrutteringsprocessen ind i en ny tidsalder og frigør samtidigt tid hos virksomhederne uden at sætte kvaliteten over styr.

HRiet kan bl.a. automatisk: 

  • Gennemføre både en screening og 1. samtale
  • Indhente CV og reference
  • Anbefale kandidater til virksomheden
Tæt på processen

I alle opgaver som løses af os, er vi er tæt knyttet til hele processen og tager ansvar for, at den rigtige kandidat ender i den rigtige stilling. Vi stiller os først tilfredse med en løsning af en opgave, når alle er tilfredse. Som jeres rekrutteringspartner kan vi stå for den fulde rekrutteringsproces eller indgå som en aktiv del i en eksisterende proces.

Vi bruger test

Cultivator Search & Selection tilbyder som en del af vores rekrutteringsproces at personlighedsteste kandidaterne. Dette gøres med udgangspunkt i at optimere beslutningsgrundlaget, som en kandidat vælges ud fra. Vi er bl.a. certificeret indenfor Everything DiSC og OPQ32.

  • Everything DiSC er et personprofilværktøj til forbedring af produktivitet, samarbejde, ledelse, salg og kommunikation
  • Everything DiSC måler din personlighed og adfærdsmæssige stil og beskriver menneskers adfærd i forskellige situationer, for eksempel hvordan du reagerer på udfordringer, hvordan du påvirker andre, dit foretrukne tempo, og hvordan du reagerer på regler og procedurer
  • OPQ32 tager udgangspunkt i kandidatens egen opfattelse af sig selv og resultatet giver information om 32 erhvervsrelevante karaktertræk
Kontakt os

Vi har arbejdet med rekruttering af ledere, specialister og generalister for både større og mindre virksomheder i mere end 20 år. Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste medarbejder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Associeret partner André Rützou
Mobil +45 41 21 06 07
aru@cultivator.com