Du er her

Cultivators Privatlivspolitik

25. maj 2018

Vi tager personlige oplysninger meget alvorligt og er dedikerede til at beskytte dem. For at gøre det, har vi etableret procedurer og teknologi til at sikre, at oplysninger håndteres ansvarligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelses- og privatlivslovgivning.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler de personoplysninger, som vi modtager fra vores kunder, hvilke oplysninger vi indsamler, når man besøger vores website, hvordan vi bruger disse oplysninger, og hvilke valg vi tilbyder for at få adgang til, opdatere og kontrollere disse.

Hvordan og hvor vi opbevarer information

Cultivator opbevarer data på computere med begrænset adgang og vores sikkerhedsforanstaltninger revideres løbende for at sikre, at personoplysninger behandles på en ansvarlig måde og i overensstemmelse med loven.

Du kan læse mere om vores hostingudbyders overholdelse og certificeringer ved at downloade deres hvidbog her: Overview of Microsoft Azure compliance

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at kunne levere den aftalte ydelse. Vi opbevarer som regel vores data op til tre år. Nogle oplysninger opbevarer vi i længere eller kortere tid fx:

 • Regnskabs- og bogføringsoplysninger (fakturaer, tilgodehavender, korrespondance, betalingsoplysninger mv., som er nødvendige for at overholde bogføringsloven)
  Vi opbevarer disse oplysninger i fem år efter endt regnskabsår
 • Websitestatistik og brugsmønstre
  Vi opbevarer disse oplysninger i et år
Hvordan vi indsamler oplysninger

Vi indsamler oplysninger på to måder:

Oplysninger du giver os direkte

 • Personlige oplysninger eller ikke-personlige oplysninger vil aldrig blive givet, solgt eller udlejet til en tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

Oplysninger vi får fra din brug af websitet

 • Disse oplysninger er primært ikke-personligt identificerende oplysninger.
Dine rettigheder

Du har ret til at:

 • Se alle oplysninger, vi har om dig
 • Få rettet oplysninger som måtte være ukorrekte eller vildledende
 • Retten til at blive glemt, dvs. at vi sletter eller anonymiserer alle oplysninger, vi har om dig
 • Du har ret til at modtage alle oplysninger, du har givet til os, som vi opbevarer, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)
 • Du kan klage over os til din lokale databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet)

Hvis du har spørgsmål, eller hvis noget kræver en uddybning, bedes du kontakte os på info@cultivator.com