Du er her

Hvis teamudvikling er spørgsmålet - så er Cultivator svaret

Udgangspunktet er strategien

Teamudvikling i samarbejde med Cultivator tager altid udgangspunkt i jeres strategi og jeres mål i teamet. Når vi ved, hvor I vil hen som virksomhed, kan vi bedst muligt hjælpe jer med udvikle og træne de enkelte teams.

Afsættet er jeres situation

Der findes ikke to teams, der er ens eller er i den samme situation. Alle teamudviklingsforløb i Cultivator bygger derfor på en grundig analyse af situation, potentiale og behov. Med baggrund i dette designer vi i samarbejde med jer et skræddersyet forløb, som passer til jeres mål og prioriteter.

Stor værktøjskasse

I Cultivator kan vi tilbyde at bruge det ”værktøj”, der passer bedst til jeres team og virksomhed. Vi bruger bl.a. værktøjer fra Aktiv Læring, positiv psykologi, StrengthsFinder, Belbin, Master og DISC. Vi er sikre på, at der i vores værktøjskasse er noget, der passer til jeres team! Processen kan gennemføres på mange måder! Vi har over 200 øvelser og aktiviteter liggende klar på lageret!

Gode resultater

Teamudvikling er ikke helt nyt for os! Faktisk har vi i mere end 30 år skabt gode resultater med disse aktiviteter i Danmark, Skandinavien, Europa og store dele af resten af verden. 

Kontakt os

Vil du vide mere om Cultivator teamudvikling, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Cultivator teamudvikling
Christian M. Holst
Mobil +45 23 60 12 13
cho@cultivator.com